Radionice

Studenti svih usmerenja Novosadskog univerziteta imaće priliku da na besplatnim radionicama koje pružaju neformalno obrazovanje shvate koliko su neprestano učenje i edukacija, odnosno samostalno usavršavanje, ključ uspeha svakog pojedinca, kako na fakultetu, tako i na poslu. Nakon prijava, koje se nalaze pri dnu ove stranice, ćete dobiti informacije o lokaciji radionica. Pogledajte koje smo radionice pripremili za vas:

Komunikacioni matrix

 

Na dvosatnoj radionici „Komunikacioni matrix“ imaćete priliku da naučite konkretne tehnike i alate koje možete da koristite u svakodnevnoj komunikaciji, ali i u procesima prodaje i poslovne komunikacije. Biće pokrivene sledeće teme:

Koju su to problemi u komunikaciji i kako da ih prevaziđete?
Kako da steknete poverenje sagovornika?
Kako da prodate svoju ideju ili proizvod?
Kako da unapredite svoju komunikaciju?

Radionicu će držati Tajana Polimac. Tajana je zaposlena u BRIDGE Communications, firmi koja se bavi razvojem pojedinaca i organizacija putem različitih treninga i edukacija. Pored velikog broja edukacija iz oblasti marketinga, prodaje i komunikacije, prošla je i NLP trening. U toku studiranja je bila angažovana na nekoliko projekata u okviru studentske organizacije AIESEC. Po formalnom obrazovanju je diplomirani ekonomista smera Marketing, trenutno na master studijama.

 

Bridge Communications

23.03.2017. u 16.15

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad 4. sprat

Budućnost u zapošljivosti

Razvoj sposobnosti učenja – Da učenje bude igra, mozak mora da igra kao čigra

 

AGENCIJA ZA EDUKACIJU NTC-EDU i 4SOBE

 

NTC sistem učenja je specijalizovani program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i veštine mogu da primene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa decom. Na seminarima koje organizujemo obrađuju se teme o razvoju sposobnosti za učenje, o značaju rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti, praktične aktivnosti tokom kojih učesnici ovladavaju NTC tehnikama.

Treneri: Nemanja Bojanić i Vuk Rajović.

www.ntcucenje.com

 

NTC učenje

25.03.2018 u 13.00

Poljoprivredni fakultet

Primena logike i kreativnosti u rešavanju praktičnih problema timskim radom u kontrolisanim uslovima

 

Centar za razvoj logike i kreativnosti 4SOBE je udruženje osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblastima neformalnog obrazovanja, unapređenja položaja mladih u društvu, obezbeđivanje razvojno podsticajnog okruženja u kome deca, mladi i odrasli unapređuju znanja i kompetencije za svoje lično i profesionalno napredovanje, razvojem životnih veština, logike, kreativnosti i međuljudskih odnosa.

Treneri: Aleksandra Ćurić i Vladimir Juhas.

http://www.4sobe.rs/

https://www.facebook.com/4sobens/

https://www.youtube.com/watch?v=Xoz2-AJPUTY

 

Radionica traje sat vremena, i odvijaće se u grupama po 10 polaznika

15.00h-16.00h   I grupa od 10 prijavljenih učesnika radionice,

16.30h-17.30h   II grupa od 10 prijavljenih učesnika radionice,

18.00h-19.00h   III grupa od 10 prijavljenih učesnika radionice,

19.30h-20.30h   IV grupa od 10 prijavljenih učesnika radionice,

21.00h-22.00h   V grupa od 10 prijavljenih učesnika radionice.

 

4SOBE, Trg Republike 25

25.03.2018 od 15.00

Upravljanje vremenom

 

Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi koje bi trebalo da pomognu učesnicima u tome.

 

Predavač: Novak Stanišić, master-pedagog , asistent u programima omladinskog rada i voditelj Family lab inspirativnih seminara.

 

Infopolis

25.03.2018 od 10.00 do 12.30

Poljoprivredni fakultet